Sol-lia Aksdal

Et moderne og bærekraftig hjem
tilpasset alle livsfaser.
 

Noe for deg? Meld deg på vår interesseliste. Da er du en av de første til å få siste nytt fra Sol-lia Aksdal!

Våre bygg

Prosjektet består av tre leilighetsbygg, med kort avstand til alle fasiliteter i Aksdal sentrum. Byggene ligger lunt til, og har gode utsikt- og solforhold. Toppleilighetene har god størrelse med eksklusive kvaliteter og panoramautsikt.

1
Bygg 1

Fra 92 – 187 m2
2 – 3 soverom

2
Bygg 2

Fra 94 – 221 m2
2 – 3 soverom

4
Bygg 3

Fra 94 – 106 m2
2 – 3 soverom

Kvaliteter

Vi tilbyr leiligheter av høy kvalitet og moderne fasiliteter som vil gi deg en komfortabel og funksjonell livsstil. Materialer og teknologiske løsninger er nøye utvalgt for å sikre at leilighetene er både estetisk tiltalende og av høy standard.

Vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken er standard i alle våre leiligheter. Oppvarmingsløsningen gir deg en jevn og behagelig varme i hele leiligheten, samtidig som det er en kostnadseffektiv løsning.

Området

Aksdal Sentrum

Kort nærhet til alt du måtte trenge. Som kino, badeanlegg, terapibad, bibliotek, skole, barnehage idrettsanlegg, og kjøpesenter.

Utsiktspunkt

De fleste leilighetene har flott utsikt mot sørvest. Nærområdet byr også på mange toppturer med utsiktspunkter.

Turområder

Flotte turområder med Alvanuten, Bogsatjørna og Aksdalsvatnet i umiddelbar nærhet.

Kollektivtransport

Selv om du har alt du trenger innen kort avstand, har du også god kollektivtransport kun fem minutters gange fra leiligheten.

Fellesområdet

Vi har et sosialt samlingspunkt i Sol-lia Aksdal hvor beboere kan nyte spesielle anledninger i et hyggelig miljø. Fellesrommet har blant annet bad og fullt utstyrt felleskjøkken. Det er tatt hensyn til støyproblemer ved å inkludere ekstra isolering. Velkommen til vår fellesarena for samhold og trivsel!

Arkitektens tanker
Thomas Brekke Sivilarkitekt MNAL

Sol-Lia har vært et spennende boligprosjekt å jobbe med. Her er det lunt og gode solforhold, og vi har derfor lagt vekt på dette i byggene jeg har tegnet. Leilighetene er romslige, praktiske og tilpasset de ulike fasene i livet. Vi har i tillegg et fellesrom som beboerne kan benytte, og flotte romslige fellesarealer. 

Borettslag finansiering

Sol-lia Aksdal er organisert som et borettslag, dette betyr at inntil 70% av kjøpesummen er allerede finansiert for deg.

Dette innebærer blant annet gode renter og forutsigbare bo-utgifter. I et borettslag finnes det også fellesløsninger for vedlikehold, vaktmestertjenester, sikkerhet, tilkobling til internett og TV, økonomisk forvaltning, lekeområder og betaling av kommunale avgifter.

Megler
Håkon Brekke-Brandtzæg
Salgsleder
Leif Helge Østebø
Engelsen Bygg

Kontakt oss

Noe for deg? Meld deg på vår interesseliste.
Da er du en av de første til å få siste nytt fra Sol-lia Aksdal!
 
*Vi tar forbehold eventuelle feilopplysninger eller justeringer av prosjektet eller illustrasjonsbilder.
Scroll to Top

Noe for deg? Meld deg på vår interesseliste. Da er du en av de første til å få siste nytt fra Sol-lia Aksdal!