Kvaliteter

Boligprosjektet Sol-lia Aksdal ligger i solrike og lune omgivelser. Bilen parkeres i lukket garasjeanlegg med god plass til bil og oppbevaring. Du tar heis rett opp til din egen bolig, som med gulvvarme og ventilasjonsanlegg gir deg en god opplevelse når du setter deg i godstolen. Praktisk utebod på terrasse og den flotte utsikten gjør at godværsdagene kan nytes bekymringsløst på egen terrasse.

Grønne omgivelser

Start dagen med morgenkaffe på balkongen og nyt utsikten over Aksdal, omgitt av fuglekvitter. Nyt å ha vakre turområder like utenfor døren din. Ta for eksempel turen opp til Alvanuten, og la den nydelige utsikten berolige sinnet ditt. Eller kanskje det frister mer med en rundtur rundt Bongsatjørna? Å holde seg aktiv har aldri vært enklere.

Kjøkken

HTH kjøkkeninnredning og Gorenjes hvitevarer gir ditt kjøkken kvalitet og funksjonalitet. Få muligheten til å velge mellom en rekke forskjellige benkeplater og kjøkkenfronter for å tilpasse kjøkkenet din personlige stil.

Kjøkken
Bad

Badet vil få heldekkende servant, stort speil og et stort utvalg av elegante detaljer.
Her kan du unne deg selv noen øyeblikk med ro og velvære i en travel hverdag.

Design uten navn-4-2
Bærekraftige besparelser

Bærekraft er en kjerneverdi for Sol-lia Aksdal.Vi tilbyr fleksible planløsninger, som å legge til et tredje soverom for familier. Vår bærekraftige tilnærming inkluderer også solcellepaneler på taket, som gir miljøvennlig strøm og reduserer felleskostnadene, slik at du kan bruke pengene på noe hyggeligere. Vi prioriterer din glede og miljøet for kommende generasjoner. 

Boligkomfort og trygghet

Nyt en varm og koselig atmosfære hele året ved hjelp av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjonsanlegg. Boligen følger de nyeste standardene, og har brannsikringstiltak for sikkerhet. Som en del av et borettslag kan du også legge fra deg oppgaver som plenklipping og måking av snø. Det tar vaktmesteren seg av! Mer bekymringsfritt blir det ikke.

Scroll to Top

Noe for deg? Meld deg på vår interesseliste. Da er du en av de første til å få siste nytt fra Sol-lia Aksdal!